Кампания за предаване на стари гуми

 • Автор на публикацията:
 • Категория публикации:За CEMIS / Новини
 • Публикувайте коментари:15 Коментара
Започва кампания за предаване на стари гуми.
В периода от 05.11 – 20.11.2021 г. ГРАЖДАНИТЕ могат да предадат излезли от употреба гуми по един от следните начини:
 • В автосервизите, където се извършва смяната на гуми.
 • В столичните райони „Люлин“, „Връбница“, „Младост“, „Кремиковци“, „Банкя“, „Слатина“, „Овча купел“, „Красна поляна“, „Искър“, „Нови Искър“.
Вижте всички адреси за предаване на стари гуми на картата на CEMIS като маркирате иконата „Автомобилни гуми“ тук: https://cutt.ly/JTynHYi
Кампанията продължава до 21 ноември 2021 г.

Тази публикация има 15 коментари

 1. Rickey Guilfoyle

  Добра информация. За мой късмет попаднах на вашия сайт случайно (stumbleupon). Запазих го за по-късно!

 2. Karma Corrigan

  Отлични стоки от теб, човече. Разбрах вашите неща преди и вие сте просто изключително фантастични. Всъщност харесвам това, което сте придобили тук, със сигурност харесвам това, което казвате, и начина, по който го казвате. Правиш го приятно и все пак се грижиш да го поддържаш разумно. Нямам търпение да прочета още много неща от вас. Това е наистина невероятен уебсайт.

 3. Bennett McGarvie

  Имате ли видеозапис от това? Бих искал да разбера допълнителна информация.

 4. Finn Blalock

  Ако отивате за най-доброто съдържание като мен, само посетете този уебсайт през цялото време, тъй като той дава качествено съдържание, благодарение

 5. Tod Wroe

  Имам този сайт от моя приятел, който ме информира за този уебсайт и сега този път аз съм разглеждане на тази уеб страница и четене много информативни статии или мнения тук.

 6. Freeman Baker

  Ако отивате за най-прекрасното съдържание като мен, просто плащате бързо посещение на тази уеб страница през цялото време, тъй като тя осигурява функционално съдържание, благодарение

 7. Julio Mabe

  Възхищавайки се на упоритостта, която поставяте в сайта си и в дълбочина информация, която предлагате. Това е страхотно да се натъкнете на блог всеки път в момента, който не е същият остарял rehashed информация. Страхотно четиво! Запазих сайта ви и включвам RSS емисиите ви в профила си в Google.

 8. Clarence Minor

  Мислили ли сте някога да добавите нещо повече от статиите си? Имам предвид, че това, което казвате, е ценно и всичко останало. Но помислете дали не бихте добавили някои страхотни снимки или видеоклипове, за да придадете на публикациите си повече "поп"! Съдържанието ви е отлично, но със снимки и видеоклипове този сайт със сигурност може да бъде един от най-добрите в своята област. Удивителен блог!

 9. Benny

  Това е наистина завладяващо, Вие сте много професионален блогър.
  Присъединих се към вашия RSS фуражи и останете нагоре за в лова за повече от вашия
  фантастичен пост. Освен това споделих вашия уебсайт в моите социални мрежи

 10. Kendrick Lewin

  Добър пост. Всеки ден научавам нещо ново и предизвикателно в уебсайтовете, на които се натъквам. Винаги ще бъде вълнуващо да чета статии от други автори и да използвам по нещо от други уебсайтове.

 11. Eddy

  Не съм сигурен къде получавате информацията си, но добра тема.
  Трябва да прекарам известно време, за да науча повече или да разбера повече.

  Благодаря за прекрасна информация Търсех тази информация за моята мисия.

 12. zoritoler imol

  Вие всъщност го правят изглежда толкова лесно заедно с вашата презентация, но аз да намеря тази тема да бъде наистина едно нещо, което аз чувствам, че никога няма да разбера. Той вид чувства твърде сложни и изключително обширни за мен. Очаквам с нетърпение следващото ви представяне, ще се опитам да го хвана!

 13. Brazie

  Като собственик на уебсайт мисля, че статиите тук са наистина добри, благодаря за усилията ви.

 14. Spurling

  Има много неща, които трябва да научите за това. Предполагам, че сте направили някои добри фактори в опции също.

 15. Bohall

  разбира се, харесва вашия уебсайт, но трябва да тествате правописа на няколко от вашите публикации. Много от тях са пълни с проблеми с правописа и аз да го намеря много притеснително да кажа на реалността, от друга страна, аз със сигурност ще се върна отново.

Вашият коментар